Ideer til at opgradere din have

Selvom efteråret lakker mod enden, og de kolde vintermåneder venter lige rundt om hjørnet, så er det aldrig helt skidt at tænke over, hvordan man kan opgradere sin have. Det er ofte, når foråret sætter ind, at de fleste af os går rigtigt i haven og klargør til brug af den i de varme måneder, men derfor kan du stadig lægge planer for hvilke projekter der skal på din to do liste.

Byg dine egne plantekasser

Hvis du ikke har en terrasse eller en have med plads til mange bede, eller hvis du bare ønsker at plante noget, som har det bedre i krukker eller plantekasser, så er en forholdsvis nem ting at sætte på to do listen hjemmelavede plantekasser. Har du noget gammelt træ fra et tidligere projekt stående i skuret, som kan bruges? Ellers kan man nemt finde noget brugbart træ i byggemarkeder. Med lidt træ og nogle skruer kan man nemlig nemt bygge sine egne plantekasser til blomster, krydderurter eller andre planter som kan pynte ens terrasse eller have.

En flydende ø i søen

Har du en sø eller en mose i haven, så kan de være en flydende ø i den kunne skabe noget dyreliv. Hvis du er til de lidt større projekter, kunne man vælge at få lavet en lille sø i haven. I denne lille sø vil man kunne få en Flydeø, da den måde er god for fugle og andet dyreliv, men også hyggelig at kigge på.

Plant flere bede

En have fuld af bede med farverige blomster er noget af det bedste, når sommeren sætter ind og vejret er til, at man kan nyde tiden udenfor. Derfor kan en anden ide til dig være at plante nogle flere bede, så du kan udvide din have, og måske finde nye typer du har lyst til at pryde din have med.