Gør din nabo misundelig – sådan får du den smukkeste have i nabolaget

Der er intet, der kan give mere ro og luft til hovedet end at gå og passe haven. Den grønne farve har en beroligende effekt på sindet, og kroppen har godt af at være i bevægelse. Måske synes du, at din have kunne trænge til forandring, eller synes du, at din have ikke kan leve helt op til naboernes? Læs med her for nogle gode råd til, hvordan du gør dine naboer misundelig på din have!

Hvor der er en sti, er der en vej

Der er intet mere charmerende end en sti igennem haven. Du kan overveje en lille, snoet sti, der kan sno sig om diverse bede, så man således kan blive guidet igennem haven. Nogle trædefliser eller cirkelsten kan lede hen til et bed bagerst i haven eller op til terrassen.

Der har været en tendens til at bygge træterrasser de senere år, men denne løsning kan være ganske bekostelig. Her kan du i stedet overveje en fliseterrasse. Du kan lægge 30×30 fliser med enten sorte, grå eller sandfliser. Således kan du lege med din haves udtryk.

Vis det med blomster

En have i flor? Det er svært at udtrykke, hvor meget nyudsprungne blomster kan gøre for humøret, men det er i al fald et glædeligt syn. Lad din have sprudle med liv ved at plante et væld af blomster i haven. Her kan du have insekterne in mente og udvælge blomstersorter som bier, sommerfugle og andre insekter tiltrækkes af.

Med henblik på biodiversitet kan du overveje at have et insekthotel i haven og et område med vilde blomster og urter, og hvor græsset ikke bliver slået. Et godt miljø for insektlivet har sin helt naturlige skønhed!

Så skynd dig ud og så de blomster, der skal fylde dig og dine naboer med glæde til foråret!